Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το...Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated είναι ο πρώτος τίτλος που ανακοίνωσε η THQ Nordic (trailer)

*
Τρεις τίτλους σε τρεις μέρες έταξε να αποκαλύψει η THQ Nordic και η πρώτος έγινε ήδη γνωστός. Κάποιοι λοιπόν θα θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια μιας και ανακοινώθηκε η μεταφορά του Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom στις σύγχρονες κονσόλες, με τη Rehydrated edition.

Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε το 2003 και εκτός από τα ανανεωμένα γραφικά, η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να προσθέσει νέα χαρακτηριστικά όπως multiplayer. Τη μεταφορά έχει αναλάβει η Purple Lamp Studios και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Αναμένουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας και παρακάτω μπορείτε να βρείτε το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*