Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον PCSX ReArmed emulator χρησιμοποιεί το PlayStation Classic

*
Όσοι είχαν μια πρώτη επαφή με το επερχόμενο PlayStation Classic, επιβεβαιώνουν ότι χρησιμοποιεί το PCSX ReArmed emulator. To PCSX ReARmed είναι εξέλιξη του PCSX-Reloaded, ενός open-source console emulator που αποτελεί τη βασική έκδοση του PCSX από το 2000. Από την αρχική του κυκλοφορία, η ανάπτυξη του emulator έχει αλλάξει πολλά χέρια και χρησιμοποιήθηκε ακόμα και για την κυκλοφορία του N2O: Nitrous Oxide στο Steam το 2015. Επιπλέον, οι πρώτες κριτικές για το UI του PlayStation Classic δεν είναι θετικές και χαρακτηρίζεται ως απλό σε βαθμό απογοήτευσης. Ούτε και το line-up των τίτλων έχει αποκομίσει θετικές κριτικές, ιδιαίτερα σε σχέση με όσα PSοne classics μπορεί να αγοράσει και να παίξει κάποιος σε PlayStation 3, PSP και PlayStation Vita.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*