Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Απρίλιο το επόμενο Resident Evil Showcase της Capcom

*
Μέσα στον Απρίλιο η Capcom θα πραγματοποιήσει ένα νέο Resident Evil Showcase, με νέα, προφανώς, για το επερχόμενο Resident Evil Village και άλλες ανακοινώσεις με αφορμή τα 25 χρόνια της σειράς.

"Δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε τις εκπλήξεις, οπότε θα σας αφήσουμε να μαντέψετε το περιεχόμενο της επερχόμενης παρουσίασης", αναφέρεται σε blog post της Capcom.


Σας θυμίζουμε ότι το Resident Evil Village θα λανσαριστεί στις 7 Μαΐου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam) και Google Stadia. Επιπλέον, το παιχνίδι θα συνοδεύεται από το Resident Evil Re:Verse, έναν τίτλο multiplayer, που μπορείτε να δοκιμάσετε από τις 7 έως τις 11 Απριλίου, στο πλαίσιο της open beta.

Τέλος, η Capcom θα κυκλοφορήσει το Resident Evil 7: biohazard Gold Edition για Google Stadia, την 1η Απριλίου και αν είστε συνδρομητές Stadia Pro θα έχετε πρόσβαση στον τίτλο δίχως επιπλέον χρέωση. Επιπλέον, όσοι προπαραγγείλουν το Resident Evil Village για Google Stadia πριν τις 21 Μαΐου, θα λάβουν ως δώρο το Stadia Premiere Edition, εφόσον βεβαίως υπάρχει απόθεμα. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα Stadia controller και ένα Chromecast Ultra.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*