Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Δεκέμβριο η κυκλοφορία του Aeterna Noctis για PlayStation 4 και PlayStation 5 (trailer)

Η Sony ανακοίνωσε πως το Aeterna Noctis της Aeternum Game Studios θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου 2021 για PlayStation 4 και PlayStation 5, υπό την αιγίδα του PlayStation Talents ενός ειδικού προγράμματος της Sony που βοηθάει μικρότερα studios να κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια τους σε κονσόλες.

Όπως παρουσίασε το PlayStation Blog, το Aeterna Noctis είναι ένα 2D puzzle platformer με fast-paced combat, με τους παίκτες να παίζουν ως ο the King of Darkness που θα πρέπει να ανακαλύψει τα μυστικά του κόσμου του Aeterna Noctis. Ο τίτλος της Aeternum Game Studios προσφέρει πληθώρα από όπλα και skills για να αντιμετωπίσετε πάνω από 100 διαφορετικούς εχθρούς και 20 bosses σε 16 διαφορετικές περιοχές.

Για μια πρώτη ματιά στο Aeterna Noctis μπορείτε να δείτε το παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*