Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιανουάριο το Rocket League Collector’s Edition για το Switch

*
Η Psyonix ανακοίνωσε πως η έκδοση του Rocket League για το Switch θα αποκτήσει και Collector’s Edition. H συλλεκτική έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει για την κεντρική Ευρώπη στις 25 Ιανουαρίου, ενώ για όλη την υπόλοιπη μια ημέρα αργότερα, δηλαδή στις 26 του ιδίου μήνα. Η τιμή της θα ανέρχεται στο ποσό των 39,99 ευρώ, 10 ευρώ πιο ακριβή σε σχέση με την απλή έκδοση. Εκτός από ένα αντίτυπο του τίτλου, το οποίο θα είναι σε cartridge, το πακέτο θα περιλαμβάνει επίσης και αρκετά από τα DLCs, συμπεριλαμβανομένων των Aftershock, Chaos, Esper, Supersonic Fury και άλλα. To Rocket League είναι διαθέσιμο ήδη και για PS4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • 40 ευρω to Rocket League μονο η Nintendo θα μπορουσε να χρεωσει.

      • lostaddict1
      • Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι η Nintendo που χρεώνει. Επίσης τα 10 δολλάρια διαφορά που έχει σε σχέση με τις υπόλοιπες πλατφόρμες τα εξηγεί η Psyonix στη σελίδα της:

        “As much as we tried to keep the retail price down, the reality of the Switch’s increased cartridge manufacturing costs meant that the MSRP had to be higher as well,” explained the studio in the announcement on its site.

        Επίσης η digital έκδοση αν δεν κάνω λάθος είναι στην ίδια τιμή με τις υπόλοιπες πλατφόρμες.

        • PORTAL
        • Το cartridge ποιος το διαλεξε για format; H Psyonix; Οχι

          Τις τιμες των παιχνιδιων ποιος τις οριζει; Αυτος που φτιαχνει την κονσολα κυριως.

          Θα μπορουσε η Nintendo να επωμιστει το κοστος του cartridge στην προκειμενη περιπτωση και παλι να εχει κερδος; Θα μπορουσε.

          Ποιανης εταιριας το τμημα marketing στοχευει τακτικα εδω και χρονια τους γονεις που δεν ξερουν απο τιμες και απλα αγοραζουν ο,τι βρουν μπροστα τους; Η Nintendo.

          Και ποιος πουλαει το Rocket League ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ; Τα Public, με την ανοχη της Nintendo.

*