Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούλιο στην Ιαπωνία το Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game

*
Το Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας σε PlayStation 4 και Nintendo Switch για την αγορά της Ιαπωνίας. Το παιχνίδι θα φέρει 15 playable αθλήματα και θα είναι διαθέσιμο από τις 24 Ιουλίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα αθλήματα που θα μπορεί να παίξει κανείς είναι τα εξής: 100m dash, 100m freestyle, 110m hurdle, long jump, hammer throw, 200m individual medley, baseball, soccer, basketball, beach volleyball, boxing, BMX, tennis singles, tennis doubles, ping pong singles και ping pong doubles. Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας avatar και local / online multiplayer για παιχνίδι σε ρεαλιστικές αναπαραστάσεις πραγματικών venues.  Λογικά δεν θα αργήσει η κυκλοφορία του και στις δυτικές χώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*