Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούνιο η κυκλοφορία του Samurai Shodown

*
Η SNK ανακοίνωσε οτι το λανσάρισμα του Samurai Shodown στην Ευρώπη, θα πραγματοποιηθεί μέσα στον προσεχή Ιούνιο. Αρχικά θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One, ενώ οι εκδόσεις για Nintendo Switch και PC θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή μέσα στο χειμώνα του 2019. Μαζί με την ανακοίνωση, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα trailer όπου παρουσιάζονται τρεις χαρακτήρες και το season pass του παιχνιδιού. Πρόκειται για τους Darli Dagger, Wu-Ruixiang και Yashamaru Kurama. Επιπλέον, για όσους προπαραγγείλουν, τα δώρα περιλαμβάνουν μια στολή για τον Haohmaru και μια για τον Nakoruru. Όσοι προτιμήσουν τη Standard Edition θα λάβουν τη στολή του Haohmaru και όσοι αγοράσουν το season pass ή τη Deluxe Edition θα λάβουν και τις δύο στολές. Από εκεί και πέρα, το season pass θα περιλαμβάνει τέσσερεις επιπλέον χαρακτήρες, που θα δοθούν σταδιακά, μέχρι τις αρχές του 2020. Τέλος θα υπάρξει και μια έκδοση, διαθέσιμη αποκλειστικά online που θα περιλαμβάνει ένα NeoGeo case, artbook και ένα special illustration από τον Yumi Saji.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*