Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούνιο η κυκλοφορία του Shaq-Fu: A Legend Reborn

*
Η Saber Interactive με ένα νέο trailer, επιβεβαίωσε την άφιξη του Shaq-Fu: A Legend Reborn στις 5 Ιουνίου, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Το sequel του πρωτότυπου τίτλου ο οποίος διαχρονικά χαρακτηρίζεται ως καλτ, θα παραμείνει πιστό στην υπέρμετρη δράση και τα πολύχρωμα σκηνικά, ενώ η παρουσία του Shaquille O'Neal είναι πάντα ένα μπόνους. Το παιχνίδι θα διατεθεί σε φυσική και ψηφιακή μορφή η οποία θα κοστολογείται στα €19,99 σε όλες τις πλατφόρμες. Λίγο διαφορετική θα είναι η κατάσταση για την φυσική κυκλοφορία του τίτλου, αφού η τιμή του θα ανέρχεται στα €29,99 για PlayStation και Xbox One, με την έκδοση του Switch να βρίσκεται λίγο παραπάνω στα €39,99. Σε αντιστάθμισμα της υψηλότερης τιμής τους, οι retail εκδόσεις θα περιέχουν ένα αποκλειστικό DLC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*