Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούνιο στο PS4 τα Blaster Master Zero I και II (trailer)

Η Inti Creates θα κυκλοφορήσει τα Blaster Master Zero και Blaster Master Zero II στο PlayStation 4 μέσω του PlayStation Store. Τα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα στις 29 Ιουνίου και θα διατεθούν και σε φυσική έκδοση σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων από τη Limited Run Games. Οι προ-παραγγελίες αρχίζουν στις 29 Μαΐου και θα παραμείνουν ανοιχτές για 4 εβδομάδες.





Η Limited Run Games ανακοίνωσε ταυτόχρονα και την Classic Edition για κάθε ένα από τα παιχνίδια, η οποία περιλαμβάνει το παιχνίδι, ένα retro cartridge sleeve, ένα reversible poster και το original soundtrack του παιχνιδιού. Θα υπάρξει όμως και η Collector's Edition, η οποία έρχεται μαζί με τα δύο παιχνίδια, δύο reversible posters, δύο μη λειτουργικά NES cartridges, δύο retro cart sleeves, τα Sophis III και Gaia Sophia metal tank figures, ένα πιστοποιητικό αυθεντικότητας, ένα art print και το original soundtrack των δύο παιχνιδιών.



Το Blaster Master Zero κυκλοφόρησε για το Nintendo 3DS και το Nintendo Switch το Μάρτιο του 2017 και τον Ιούνιο του 2019 κυκλοφόρησε και για PC. Το Blaster Master Zero II κυκλοφόρησε για το Switch το Μάρτιο του 2019 και για PC το Νοέμβριο του ίδιου έτους.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*