Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Οκτώβριο στο Switch το Asphalt 9: Legends (trailer)

Λίγο πριν τη φετινή διοργάνωση της E3, η Gameloft αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να φέρει τη racing σειρά Asphalt στο Nintendo Switch. Αν και η σειρά ξεκίνησε από το Nintendo DS, πλέον είναι περισσότερο γνωστή για τους τίτλους της σε συσκευές με Android και iOS, όπου το 2018 κυκλοφόρησε το Asphalt 9: Legends (κυκλοφόρησε και σε PC).

Πλέον περιμένουμε το free-to-play racing game και για το Switch, όπου και θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου. Θα περιέχει single-player campaign, 8-player multiplayer mode και πολλά επίσημα αμάξια. Επιπροσθέτως, η έκδοση για το Switch θα περιέχει και 4-player local split-screen mode, online και offline quick races και αποκλειστικό decal για το BMW Z4 LCI E89, εμπνευσμένο από τα κόκκινα και τα μπλε Joy-Cons της κονσόλας. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*