Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Οκτώβριο το Raiden V: Director’s Cut στη Δύση

*
Η εκδότρια εταιρεία UFO Interactive ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τίτλου για PS4 και PC με την special limited edition του PS4 να προσφέρει ένα αποκλειστικό soundtrack του παιχνιδιού το οποίο απαριθμεί 22 κομμάτια. Το Raiden V: Director's Cut θα υποστηρίζει ανάλυση Full HD και οι θιασώτες του παραδοσιακού local coop θα βρουν ευχάριστη την προσθήκη του στον τίτλο. Φροντίζοντας οι developers να κάνουν ευκολότερη την εστίαση των παιχτών στα φρενήρη δρώμενα επί της οθόνης, το storyline θα είναι fully narrated και το Tri-View HUD δεν θα κρατά κρυφή καμία χρήσιμη πληροφορία. Επιπροσθέτως, τα νέα τρία μοναδικά διαστημόπλοια με τις δικές δυνάμεις και αδυναμίες θα παρέχουν την απαραίτητη ποικιλία στο gameplay. Δείτε το αντίστοιχο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*