Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον δρόμο για το Nintendo Switch παίρνει κατά πάσα πιθανότητα το Batman Arkham Collection

*
Ιστοσελίδα γαλλικού καταστήματος έχει στις λίστες του το Batman Arkham Collection για το Nintendo Switch. Το κόστος της συλλογής θα είναι €59,99 και ως ημερομηνία κυκλοφορίας αναφέρεται η 31η Αυγούστου 2022, που δεν αποκλείεται να είναι απλά ένα placeholder. Σημειώνεται ότι το ίδιο κατάστημα είχε προσθέσει στις λίστες του και το The Witcher 3: Wild Hunt για το Nintendo Switch πριν ανακοινωθεί επίσημα, οπότε πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί και με το Batman.

To Arkham Collection λανσαρίστηκε το 2018 για PC και κονσόλες και περιλαμβάνει τα Arkham Asylum, Arkham City και Arkham Knight της Rocksteady Games. Ως τώρα, το Arkham City που κυκλοφόρησε για το Wii U είναι το μόνο παιχνίδι Batman της Rocksteady που έχει γίνει διαθέσιμο σε κονσόλα της Nintendo.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*