Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τουρνουά Overwatch στον Κωτσόβολο Πάτρας

*
Το Enternity, η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος και η HP σάς καλούν σε ένα μοναδικό gaming τουρνουά Overwatch στην Πάτρα, το Σάββατο 8 Απριλίου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ολοκαίνουριο κατάστημα της Κωτσόβολος στη διεύθυνση Αγίου Ανδρέου 53 και οι αγώνες θα είναι ένας-εναντίον-ενός. Τα δώρα για τους μεγάλους τυχερούς είναι:

1η θέση: Omen by HP Monitor W9S97 32'' αξίας €599
2η θέση: Ένα πλήρες set από Omen by HP gaming αξεσουάρ (mouse, keyboard, headset)
3η θέση: Ένα Omen HP backpack και ένα Omen by HP mouse.


Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να απολαύσουν τις μάχες στο Overwatch μέσα από τις HP 32 OMEN W9S97 διαγωνίου 32’’ και ανάλυσης 1440p στα 75Hz και στους εντυπωσιακούς υπολογιστές HP Omen X 900-000nv με επεξεργαστή Intel Core i7 6700K και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GTX 1070.



Αν σας ενδιαφέρει να δηλώσετε συμμετοχή, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στην ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ και να είστε στο χώρο της εκδήλωσης στις 14.30 για την εγγραφή σας. Σας περιμένουμε! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*