Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τους super snipers βάζει στόχο το νέο update του Outriders

*
Η Square Enix και η People Can Fly κυκλοφόρησαν ένα νέο, σημαντικό update για το Outriders. Όπως θα μπορέσετε να διαβάσετε στα patch notes, υπάρχει μία μεγάλη λίστα από bugs και crash fixes που επιτέλους διορθώνονται, όμως η σημαντικότερη διόρθωση έχει να κάνει με τους ΑΙ snipers, που πλέον δεν λειτουργούν ως υπερφυσικά όντα και οι παίκτες έχουν επαρκές χρονικό περιθώριο για να αποφύγουν τα πυρά τους.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με το Outriders, είναι βέβαιο ότι σε περισσότερες από μία περιπτώσεις έχουν αγανακτήσει με την εκνευριστική ευστοχία των snipers που ελέγχονται από το AI, οι οποίοι εκτός των άλλων μπορούν να σας "βομβαρδίσουν" και με mortar shells. Ειδικά στα υψηλότερα tiers, η αντιμετώπισή τους ως τώρα ήταν εξαιρετικά δύσκολη μιας με μία και μόνο βολή τους είναι δυνατό να αφαιρέσουν σημαντικό ποσοστό από τη ζωή σας. Πόσο μάλλον όταν στο αντίπαλο στρατόπεδο υπάρχουν περισσότεροι του ενός.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*