Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία εκατομμύρια "Vikings" έχουν στην κατοχή τους το Valheim

*
Ο publisher Coffee Stain Publishing και η developer Iron Gate Studio ανακοίνωσαν πως το Valheim έφτασε αισίως τα τρία εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα. Ο συγκεκριμένος αριθμός έρχεται μόλις 16 μέρες μετά την κυκλοφορία του τίτλου στο Steam σε Early Access. Ένα ακόμα επίτευγμα που κατάφερε το παιχνίδι, μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, είναι οι ταυτόχρονα συνδεδεμένοι παίκτες, οι οποίοι ξεπέρασαν τους 390.000 και ξεπέρασε αντίστοιχα ρεκόρ από παιχνίδια όπως Monster Hunter: World, και GTA 5.

Το Valheim έχει πάνω από 60.000 θετικά reviews στο steam και βρίσκεται στη 78η θέση με τα 250 best-reviewed games. Φυσικά, ο τίτλος βρίσκεται πολύ ψηλά και στο Twitch, με τους χρήστες να έχουν παρακολουθήσει ήδη 20 εκατομμύρια ώρες παιχνιδιού, και στις 17 Φεβρουαρίου το παρακολουθούθησαν ταυτόχρονα 147.000 άτομα, που είναι και το μέχρι στιγμής ρεκόρ του.
Η ομάδα ανάπτυξης έχει σκοπό να βελτιώσει αρκετά το Valheim στο μέλλον, με νέα biomes, νέους εχθρούς και βελτιώσεις στο σύστημα μάχης, να είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν προγραμματίσει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*