Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία νέα screenshots για το Resident Evil 8: Village

*
Η Capcom έδωσε στην δημοσιότητα, τρία νέα screenshots, για το πολυαναμενόμενο Resident Evil 8: Village. Η δημοσιοποίηση, των screenshots έγινε στο IGN από τον παραγωγό του τίτλου, Peter Fabiano, ο οποίος τις συνόδεψε και με ένα μήνυμα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, οι developers του παιχνιδιού, είναι ενθουσιασμένοι με την εμπειρία του Resident Evil 8: Village και περιμένουν με αγωνία να την βιώσουν και οι φανς. Με την εμπειρία τους τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια, πάνω στα παιχνίδια της σειράς, υπόσχονται πως αυτός ο τίτλος θα έχει όλα όσα έχουν αγαπήσει οι παίκτες από τα Resident Evil αλλά και μερικές νέες εκπλήξεις.


Οι παίκτες για άλλη μια φορά, αναλαμβάνουν τον ρόλο του Ethan Winters, και θα συνεχίσουν την εμπειρία που ξεκίνησε στο Resident Evil 7 biohazard. To Resident Evil 8: Village, θα κυκλοφορήσει, σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC μέσα στο 2021.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*