Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία χρόνια θα διαρκέσει η μετάβαση από PS4 σε PS5

*
Αυτή η βδομάδα αποτελεί την εισαγωγή στην εποχή των κονσόλων της νέας γενιάς και οι fans σε όλο τον κόσμο δηλώνουν τον ενθουσιασμό τους. Παρόλα αυτά, ακόμα και ο επικεφαλής του platform planning της Sony, Hideaki Nishino φαίνεται να υποστηρίζει πως η πραγματική μετάβαση στη νέα γενιά δεν θα γίνει πριν τα τρία επόμενα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θεωρεί πως είναι πολύ πιθανό για αυτό το διάστημα να συνεχίσουν να κυκλοφορούν τίτλοι τόσο για το PS5, όσο και για το PS4, γεγονός που θα προωθεί τον όρο “cross-gen”. Μάλιστα, ο Nishino ανέφερε πως πρόκειται να περάσουν δύο χρόνια ακόμα, έως ότου να δούμε τίτλους να κυκλοφορούν αποκλειστικά στη νέα γενιά της Sony. Φυσικά, αυτή η κατάσταση οφείλεται στην ελλιπή -για την ώρα- τεχνογνωσία των developers, όσον αφορά τα νέα hardware και software και για αυτό το λόγο προτιμούν να αναπτύσσουν παιχνίδια και για την προηγούμενη γενιά. Εν καιρώ, όμως, αυτό θα αλλάξει και εκείνη τη στιγμή οι παίκτες θα μπορέσουν να δουν την πραγματική ισχύ των νέων κονσόλων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*