Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρεις developers του God of War πήραν μεταγραφή για την The Initiative της Microsoft

*
Τρεις μεταγραφές από την ομάδα του God of War έκανε η The Initiative, το νέο studio της Microsoft που ανακοίνωσε στην E3 2018 ο Phil Spencer. Συγκεκριμένα, οι Ian Miller, Chris O’ Neil και Ray Yeomens που δούλεψαν ως level designers στο God of War για το PlayStation θα εργάζονται πλέον για λογαριασμό της Microsoft και πάνω στα επόμενα projects. Μάλιστα, οι Miller και Yeomans έχουν εργαστεί και στο παρελθόν στην Crystal Dynamics πάνω στο Tomb Raider franchise.

Ακόμη, ο senior designer Robert Ryan (Naughty Dog, Motive) έχει ήδη μπει στο δυναμικό του studio, μαζί με την Fiona Cherbak, η οποία επίσης είχε εργαστεί στα Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios. Η The Initiative έχει αυτή τη στιγμή 30 στελέχη και 15 ανοιχτές θέσεις εργασίας. Μένει να μάθουμε πλέον πάνω σε τι δουλεύει το studio.


Υπομονή…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*