Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρεις ακόμα σημαντικές προσθήκες στο Xbox Game Pass

*
Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, τρεις ακόμα σημαντικοί τίτλοι πρόκειται να προστεθούν στην υπηρεσία Xbox Game Pass το μήνα Δεκεμβριο. Με τα μάτια να κοιτάζουν τον Απρίλιο του 2019 οπότε και θα κυκλοφορήσει το Mortal Kombat 11, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να λιώσουν στην προπόνηση με το Mortal Kombat X, που είναι ήδη διαθέσιμο για τους συνδρομητές της υπηρεσίας. Η συνέχει θα δοθεί στις 13 Δεκεμβρίου, οπότε στη σχετική λίστα θα προστεθούν τα Pro Evolution Soccer 19 και Spintires: Mudrunner. Επιπλέον, πριν λίγες μέρες οι παίκτες απόκτησαν πρόσβαση στα Ashen, Mutant Year Zero και Strange Brigade. Ο κατάλογος θα συμπληρωθεί με τα Kingdom Two Crowns (11 Δεκεμβρίου), Below (14 Δεκεμβρίου), Hellblade: Senua’s Sacrifice (17 Δεκεμβρίου), Ori and the Blind Forest (20 Δεκεμβρίου) και Shadow Warrior 2 (20 Δεκεμβρίου).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*