Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρεις ακόμα τίτλοι του NES για το Nintendo Switch Online

*
Η βιβλιοθήκη των τίτλων του Nintendo Entertainment System για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online εμπλουτίζεται συνεχώς. Από 12 Δεκεμβρίου, η σχετική λίστα θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο με την προσθήκη των Adventures of Lolo, Ninja Gaiden και Wario’s Woods. Στο Adventures of Lolo, ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να σώσει την αγαπημένη του Lala, που έχει πέσει θύμα απαγωγής από τον διαβολικό King Egger. Το Ninja Gaiden, που σίγουρα είναι περισσότερο γνωστό από τον προηγούμενο τίτλο, ο Ryu Hayabusa ταξιδεύει στην Αμερική, έχοντας ως αποστολή του να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του. Τέλος, στο Wario’s Woods, κεντρικό πρόσωπο είναι ο Toad, που τοποθετώντας τέρατα και βόμβες οριζόντια, κάθετα και διαγώνια, προσπαθεί να καθαρίσει την οθόνη από τους εχθρούς. Παρακάτω το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*