Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρεις νέοι τίτλοι έρχονται στο NES Library του Switch

*
Το Nintendo Switch Online προσθέτει τρία ακόμα retro διαμάντια μέσα στις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, στις 12 Ιουνίου, η ψηφιακή βιβλιοθήκη με games του NES στο Nintendo Switch θα εμπλουτιστεί με τα City Connection, Double Dragon II: The Revenge και Volleyball.

Στο City Connection ο παίκτης διώκεται από την αστυνομία αφού διαρρήξει ένα κατάστημα με μπογιές στη Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, γεμίζοντας τα πάντα στο πέρασμά του με μπογιά. Στο Double Dragon II: The Revenge, οι Billy και Jimmy Lee (οι Double Dragons) επιστρέφουν για να εκδικηθούν τους κακούς Shadow Warriors, αφού ολοκληρώσουν 9 αποστολές στις οποίες αντιμετωπίζουν συμμορίες, νίντζα και τεράστιους mutant fighters.


Τέλος, στο Volleyball κάθε ομάδα αγωνίζεται να φτάσει πρώτη στους 15 βαθμούς για να πάρει ένα set, κάτι που αν πετύχει εις τριπλούν παίρνει και το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*