Εννοείται ότι το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain θα δώσει το "παρών" στην Ε3 και εκπρόσωποι του Τύπου έχουν προσκληθεί σε ένα «κλειστό» event προκειμένου να παρακολουθήσουν δράση από το παιχνίδι. Ο Hideo Kojima ανακοίνωσε το συγκεκριμένο demo κατά τη διάρκεια του Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PS4 gameplay stream, λέγοντας ότι η διάρκειά του θα είναι 30 λεπτά και ότι οι φίλοι του παιχνιδιού θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν ένα πεντάλεπτο trailer από τη συγκεκριμένη παρουσίαση.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τον Kojima, χρειάστηκαν περισσότερες από 300 ώρες για τη δημιουργία του demo. Σίγουρα δεν είμαστε οι μόνοι που αναμένουμε με τεράστια ανυπομονησία την ώρα της παρουσίασης.
Επίσημο: Ανακοινώθηκε πότε ξεκινάνε οι προ-παραγγελίες του GTA 6!
http://events.konami.com/
Α ρε Kojima φωτιές που ανάβεις , πως είναι δυνατόν να περιμένουμε μέχρι 2015 για το ΕΠΟΣ!
Πιο μεγαλο απο το ground zeroes XD
Α βρε Kojima φωτιές που μας βάζεις. Πως θα αντέξουμε μέχρι την παρουσίαση της E3; Θα μου πεις εδώ κάναμε τόσο καιρό υπομονή, για 3 -4 ημέρες θα σκάσουμε; Υπομονή. Σίγουρα θα δικαιωθούμε. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πράγματι ποιος περιμένει μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας (όταν με το καλό ανακοινωθεί φυσικά).