Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υλικό από το ακυρωμένο Legacy of Kain: Dead Sun

Στη δημοσιότητα δόθηκε gameplay υλικό από το ακυρωμένο multiplayer game της Climax, με τίτλο Legacy of Kain: Dead Sun. Το παρακάτω βίντεο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο NeoGAF και περιλαμβάνει ορισμένα cut-scenes, ενώ μας δίνει μία ιδέα από το σύστημα μάχης του τίτλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι φαίνεται να υπάρχουν πολλές ομοιότητες με δημοφιλή games όπως τα Assassins' Creed και Shadow of Mordor, ενώ βλέπουμε τη δράση να εξελίσσεται σε έναν ανοικτό κόσμο. Υπενθυμίζεται ότι ο τίτλος θα κυκλοφορούσε σε εκδόσεις για PlayStation 3 και Xbox 360. Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Havok-Alex
    • Πολλές επιρροές από Soul Reaver / Batman Arkham / Shadow of Mordor και το τελευταίο Tomb Raider αλλά και πάλι φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, είναι πραγματικά κρίμα που ακυρώθηκε. Όσο περισσότερος ανταγωνισμός υπάρχει στην συγκεκριμένη κατηγορία τόσο το καλύτερο και για τους άλλους.

    • gsmaggiore
    • To art direction και το level design πάντως δεν έχει καμία σχέση ούτε με Soul Reaver ούτε με Blood Omen (ο μηχανισμός που ρουφάς το αίμα ίσως μόνο). Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το γιατί δεν πάνε κατευθείαν στο Soul Reaver 3, δε νομίζω ότι έχει και αυτό το franchise ανάγκη για reboot.

*