Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη για 120fps στο iOS για το Genshin Impact

*
Το Genshin Impact αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2.2 στο iOS και μέσα σε όλα, υποδέχτηκε και την υποστήριξη για 120fps. Συγκεκριμένα, μετά την αναβάθμιση εμφανίζεται η επιλογή 120fps για κάποιες συσκευές και συγκεκριμένα στα iPhone 13 Pro και iPad Pro. Αυτές είναι και οι πρώτες συσκευές που προσφέρουν κάτι πάνω από τα 60fps που έχουμε δει σε Android, PlayStation και PC και τα 30fps που υποστηρίζονται στο PS4. Tα update notes αναφέρουν ακόμη έναν νέο χαρακτήρα (Thoma), μια νέα περιοχή (Tsurumi Island), νέα events (Labyrinth Warriors, Shadow of the Ancients), νέα stories (hangout events), νέα όπλα (Polar Star, Akuoumaru, Wavebreaker’s Fin, Mouun’s Moon), αλλά και νέα τέρατα (Rifthound Whelp, Rifthound). Καλή διασκέδαση με το νέο περιεχόμενο σε όλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*