Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη για PS5 και Xbox controllers στο Nvidia Shield

*
Μετά την τελευταία ενημέρωση, το Nvidia Shield Android TV software υποστηρίζει χειριστήρια κονσολών νέας γενιάς. Εάν έχετε στην κατοχή σας συσκευή Shield TV ή Shield TV Pro, τότε μπορείτε να συνδέσετε είτε το DualSense controller του PS5 είτε το controller του Xbox Series X, προκειμένου να παίξετε τίτλους για PC ή Android, μέσω της υπηρεσίας streaming Nvidia GeForce Now.

Για να συνδέσετε το DualSense θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Bluetooth στο Shield TV και να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο PlayStation, μέχρι το φωτάκι να γίνει μπλε. Για τα χειριστήρια των Xbox Series X και Xbox Series S, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο pairing μεχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει το πλήκτρο Xbox.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*