Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη για γυροσκόπιο, touch controls και πολλά άλλα θα έχει το Xbox Game Streaming app για Windows PCs

*
Η Microsoft βάζει τις τελευταίες πινελιές στο Xbox Game Streaming app για Windows PCs, που θα προσφέρει πρόσβαση, μεταξύ άλλων, σε παιχνίδια που περιλαμβάνονται στην υπηρεσία xCloud. Όπως δημοσιεύει το The Verge, όταν κυκλοφορήσει, το app θα επιτρέπει στους χρήστες Windows να κάνουν stream παιχνίδια από κονσόλες Xbox Series S και Xbox Series X αλλά και από το xCloud. Το streamin από κονσόλες δεν είναι δυνατό για την ώρα, οπότε το app θα κλείσει ένα μεγάλο κενό.

Το Xbox remote play feature, για σύνδεση με κονσόλες Xbox δουλεύει όπως το υπάρχον Console Companion. Θα μπορείτε να εκκινείτε απομακρυσμένα μια κονσόλα Xbox console, να κανετε sign in και να παίζετε οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Η υποστήριξη για touch controls θα είναι πλήρης και θα μπορείτε να χρησιμοποιείται συσκευές Surface ή οποιαδήποτε άλλη διαθέτει οθόνη αφής για τον χειρισμό. Επιπλέον, φαίνεται ότι η Microsoft θα προσφέρει και υποστήριξη για γυροκόπιο. Υπάρχει σχετική εντολή ενεργοποίησης, όμως αυτό δεν είναι ακόμα πλήρως λειτουργικό.


Η ποιότητα της εικόνα για streams μέσω xCloud θα αναβαθμιστεί στα 1080p από 720p που είναι σήμερα. Δεν αποκλείεται μεσα στον μήνα να μάθουμε περισσότερα, στο πλαίσιο ενός online event που λέγεται πως έχει στα σκαριά η Microsoft.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*