Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποψήφιο για 13 βραβεία BAFTA το The Last of Us: Part II

*
Το The Last of Us: Part II της Naughty Dog είναι υποψήφιο για 13 βραβεία BAFTA, αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος από το 2004 που υπάρχει ο θεσμός. Μάλιστα κατόρθωσε να ξεπεράσει το Control και το Death Stranding, που ένα χρόνο πριν ήταν το καθένα υποψήφιο σε 11 κατηγορίες. Ο τίτλος της Sony Interactive Entertainment είναι το κερασάκι στην τούρτα, σε μια βραδιά που το Ghost of Tsushima απέσπασε δέκα υποψηφιότητες, το Marvel's Spider-Man: Miles Morales επτά, όσες και το Dreams, ενώ το Sackboy: A Big Adventure τέσσερεις.

Εκτός από τις αποκλειστικότητες της Sony, εξαιρεικά τα πήγε και το Hades, που είναι υποψήφιο για οκτώ βραβεία. Όσο για το Best Game Award, θα δοθεί μάχη ανάμεσα στα Animal Crossing: New Horizons, Ghost of Tsushima, Hades, Half-Life Alyx, Spider-Man: Miles Morales και The Last of Us: Part II.


Ta BAFTA Game Awards 2021 θα πραγματοποιηθούν στις 25 Μαρτίου 2021 και θα μεταδοθούν ζωντανά, με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Elle Osili-Wood.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*