Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπό ανάπτυξη νέο free to play Lord of the Rings MMO

*
Η Athlon Games, θυγατρική της κινέζικης Leyou Technologies (ιδιοκτήτρια της Digital Extremes, δημιουργό του Warframe) ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Middle-earth Enterprises για τη δημιουργία ενός free-to-play MMO βασισμένο στο franchise The Lord of the Rings. Αν και μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ελάχιστα για το project, είναι βέβαιο πως τοποθετείται στη Μέση Γη πριν τα γεγονότα της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και θα κυκλοφορήσει σε PC. Επιπλέον, αποκαλείται εμπειρία ΑΑΑ και θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δουν ανθρώπους και πλάσματα που δεν έχουν ξαναδεί οι fans της σειράς. Να σημειώσουμε πως υπάρχει ήδη ένα free-to-play MMO που βασίζεται στο σύμπαν του Tolkien. Πρόκειται για το The Lord of the Rings Online της Standing Stone Games που κυκλοφόρησε το 2012 και είναι ενεργό μέχρι και σήμερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*