Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπό ανάπτυξη το Final Fantasy XV MMO για φορητές συσκευές

*
Η Square Enix ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός νέου MMORPG τίτλου από το σύμπαν του Final Fantasy XV για φορητές συσκευές, με τις JSC Games και GAEA Mobile να εργάζονται στο project. Το νέο παιχνίδι της σειράς θα διαδραματίζεται σε έναν παράλληλο κόσμο από τα γεγονότα του βασικού παιχνιδιού και συγκεκριμένα μετά την έναρξη της ιστορίας του Noctis. Το MMORPG της σειράς μας υπόσχεται νέους κόσμους για να εξερευνήσουμε, υλοποιημένοι από την Unreal Engine 4, ενώ παράλληλα θα απολαύσουμε μια δυνατή εμπειρία μέσα από το προσαρμοσμένο touch-screen χειρισμό.

Το MMO του Final Fantasy XV θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα, με την κυκλοφορία σε άλλες χώρες να αναμένεται στο προσεχές μέλλον. Η Square Enix θα παρουσιάσει περισσότερες πληροφορίες και trailer για το επερχόμενο παιχνίδι εντός της χρονιάς.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*