Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπόνοιες για Modern Warfare 2 Remastered

*
Παρόλο που δεν εργάζεται ποια για την Infinity Ward, ο Robert Bowling, πρώην creative strategist της εταιρείας, προκαλεί στους fans της σειράς Call of Duty ορισμένες βάσιμες υποψίες για κυκλοφορία του Modern Warfare 2 Remastered. Τον περασμένο Φεβρουάριο υπήρξε PEGI rating του τίτλου, κάτι που άναψε τις φωτιές για τα καλά για το φημολογούμενο παιχνίδι, όμως τώρα ο Bowling προχώρησε σε δημοσιεύσεις υποφαινόμενων teasers μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Μια από τις εικόνες που δημοσίευσε αφορά στα μέλη του Operation Kingfish, ενώ το ίδιο tweet συμπεριλαμβάνει την ημερομηνία 20 Αυγούστου 2019. Πρόκειται για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered; Αναμένουμε περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*