Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπόσχεση από Microsoft, Nintendo και Sony να κάνουν το gaming ασφαλέστερο

*
Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν Microsoft, Nintendo και Sony, δεσμεύονται πως, μαζί, θα κάνουν το gaming ασφαλέστερο. Η ανακοίνωση ανέβηκε στην σελίδα της Microsoft, και αναφέρει στις αξίες που επικεντρώνονται οι τρεις εταιρίες, ώστε να προστατέψουν τους νεαρούς και πιο ευάλωτους παίκτες. Οι αξίες αυτές είναι πρόληψη, συνεργασία και υπευθυνότητα.

Παρόλα αυτά, δεν αναφέρονται ακριβώς τα βήματα τα οποία θα ακολουθήσουν για να πετύχουν τους τελικούς στόχους τους. Ξεκαθαρίζουν πως το μίσος και η παρενόχληση δεν έχουν καμία θέση στο gaming, και τονίζουν, πως πάντα ακολουθούν πιστά τους νόμους κάθε περιοχής, και συνεργάζονται με τα αρμόδια όργανα για να προστατέψουν τους παίκτες τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • KostasAik7
    • Επιτέλους μια πρωτοβουλία από τις εταιρίες η οποία θα βοηθήσει στην μείωση του μίσους και του bullying στο χώρο του gaming. Μένει μόνο να δούμε έμπρακτα τι θα κάνουν γι'αυτό.

*