Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υψηλές προσδοκίες έχει η Microsoft για τους τίτλους της Bethesda στο Xbox

*
Η Microsoft φέρεται να έχει υψηλές προσδοκίες για τους επερχόμενους τίτλους της Bethesda, καθώς σύμφωνα με τον chief financial officer του Xbox, Tim Stuart οι τίτλοι της Bethesda θα πρέπει είτε να έρχονται πρώτα, είτε να τρέχουν καλύτερα σε κονσόλες Xbox.

Όπως δήλωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια του Jefferies Interactive Entertainment conference την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft δεν επιδιώκει απλά να αφαιρέσει τους τίτλους από τις άλλες πλατφόρμες με την λογική των αποκλειστικών, αλλά θέλει οι τίτλοι αυτοί να επιλέγονται για το Xbox ώστε να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στα δικά τους συστήματα όπως Xbox Series X, Xbox Series S και PC μέσω του Game Pass.


Όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν ο Phil Spencer, η Microsoft θα τηρήσει κανονικά την συμφωνία της Bethesda με την Sony για τα Deathloop και Ghostwire: Tokyo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*