Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υψηλόβαθμα στελέχη της Arkane Studios δημιουργούν την Wolfeye Studios

*
Υψηλόβαθμα στελέχη της Arkane Studios ανακοίνωσαν τη δημιουργία της Wolfeye Studios, με τον πρώτο τίτλο της ομάδας μάλιστα να ανακοινώνεται στα The Game Awards 2019. Συγκεκριμένα, οι Raphael Colantonio (πρώην πρόεδρος και creative director των Arkane Studios) και Julien Roby (πρώην executive producer των Arkane Studios) δημιούργησαν τη νέα τους ομάδας και στις 12 Δεκεμβρίου θα έχουμε μια πρώτη εικόνα για το τι ετοιμάζουν. Η Wolfeye Studios παρουσιάστηκε ως ένα νέο studio όπου οι παίκτες ζουν τις δικές τους περιπέτειες σε έναν rich emulated κόσμο, όπου και κάθε πράξη έχει αντίκρισμα και προκαλεί αντιδράσεις. Ταυτόχρονα, δημοσιεύτηκε και η πρώτη teaser εικόνα του πρώτου project της ομάδας, την οποία και μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*