Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες: Τι ετοιμάζει η Microsoft για Xbox Series S Lockhart, νέο Xbox headset και events

*
Οι φήμες για τα επόμενα πράγματα που θα ανακοινώσει η Microsoft, όπως το Xbox Series S Lockhart, το νέο Xbox headset και τα επερχόμενα events άρχισαν ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους. Ας τα πάρουμε λοιπόν ένα προς ένα και ας εξετάσουμε τι έχει εμφανιστεί μέχρι και σήμερα στο διαδίκτυο σε μορφή φημολογίας.



Η φθηνότερη έκδοση του Xbox Series X έχει αρχίσει να αναφέρεται από πολλαπλές πηγές εδώ και αρκετούς μήνες και φαίνεται πως η Microsoft το ετοιμάζει για να το παρουσιάσει. Η συσκευή που ξέρουμε με την κωδική ονομασία Xbox Lockhart μπορεί να κυκλοφορήσει ως Xbox Series X και οι φήμες αναφέρουν ισχύ 4TFlops, με στόχο να αποτελεί μεν βήμα προς την επόμενη γενιά, αλλά να είναι και προσιτό. Θα χαρακτηρίζεται από τεχνολογίες που έχουν παρουσιαστεί ήδη για το Xbox Series X (όπως το NVMe και ίσως μια light εκδοχή ray-tracing) και ήδη αναφέρεται πως έχει αρχίσει να τεστάρεται η κονσόλα από στελέχη της Microsoft.

H αμερικανική εταιρεία φέρεται να ετοιμάζει και ένα νέο Xbox headset για να αντικαταστήσει το Xbox Stereo Headset που κυκλοφόρησε το 2014 για πρώτη φορά. Σύμφωνα με τις διαρροές, θα είναι ασύρματο, συμβατό με Xbox, PC και smartphones και θα απευθύνεται στο μέσο πορτοφόλι, χωρίς ιδιαίτερα high-end χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα events, με την ακύρωση της E3 2020 και με δεδομένο πως ετοίμαζε για εκεί μια πολύ ισχυρή παρουσία, η αμερικανική εταιρεία φαίνεται να απλώνει τις ανακοινώσεις της σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν φήμες για μια online παρουσίαση τον Μάιο που ίσως αποκαλύψει το Xbox Series X (Xbox Lockhart), καθώς και κάποια games, όπως το Fable Reboot και ίσως νέο gameplay υλικό από το Halo Infinite.

Μένει πλέον να δούμε τι από αυτά θα επιβεβαιωθεί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*