Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για αποκάλυψη του Injustice 3 στο DC FanDome 2021

*
Νέες φήμες μιλούν για ενδεχόμενη αποκάλυψη του Injustice 3 στο πλαίσιο του DC FanDome 2021 που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου. Μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως μεταξύ των παρευρισκόμενων στο event θα είναι ο Ed Boon, δημιουργός των Injustice και Mortal Kombat, και ο λόγος πίσω από αυτό πιθανό να είναι η ανακοίνωση του επόμενου παιχνιδιού της σειράς Injustice. NetherRealm και WB Games ολοκλήρωσαν τη δουλειά τους με το Mortal Kombat 11 τον Ιούλιο του 2021.

Για την ώρα δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω επιβεβαιωμένο. Μεταξύ των φημών κυκλοφορεί και η πιθανολογία σχετικά με την αποκάλυψη του επόμενου παιχνιδιού του franchise Mortal Kombat. Υπομονή λοιπόν μερικές ημέρες ακόμα μέχρι τη διεξαγωγή του DC FanDome 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*