Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για καθυστέρηση του Street Fighter VI λόγω αλλαγής κατεύθυνσης του project

*
Ο διάσημος Capcom leaker Dusk Golem φαίνεται πως έχει πληροφορίες σχετικές με το επόμενο κεφάλαιο του franchise Street Fighter, αλλά και το λόγο που έχει ήδη αργήσει να αποκαλυφθεί. Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, τα δοκιμαστικά που έγιναν με τον επί χρόνια producer της σειράς Yoshinori Ono δεν πήγαν όπως θα περίμενε η εταιρεία. Μάλιστα, φάνηκε το απτέλεσμα να δυσαρέστησε τόσο που η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να αλλάξει την κατεύθυνση του project, υποβίβασε τον Ono και έδωσε το περιθώριο ενός ακόμη έτους για την ανάπτυξη του τίτλου.

Οι πηγές του Dusk Golem αναφέρουν πως ο τίτλος θα κυκλοφορούσε το 2021 και πως τα πρώτα demos του Street Fighter VI έδιναν πολλή σημασία σε ένα team mechanic που δεν βρήκε καλή ανταπόκριση από τους δοκιμαστές του. Όπως αναφέρεται, ο Ono ήταν υπεύθυνος για το εν λόγω mechanic και έτσι βρέθηκε ο αντικαταστάτης του. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια υπάρχουν οι φήμες που θέλουν τον Ono να υποβιβάζεται από τα χρέη του ξανά και ξανά, όπως μετά την κυκλοφορία το Marvel vs. Capcom: Infinite το 2018.


Μια θεωρία θέλει τη Midori Yuasa να παίρνει τη θέση του καθώς γνωρίζει το community του franchise και είναι η καθορισμένη CEO της Capcom Media Ventures που ηγείται του τμήματος esports της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παραπάνω αποτελούν φήμες και μόνο φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*