Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για κλασικά games του PlayStation στην υπηρεσία Project Spartacus

*
Σύμφωνα με γνωστό δημοσιογράφο, το φημολογούμενο Project Spartacus θα στηριχτεί πολύ στη συμπερίληψη πολλών κλασσικών τίτλων. Ο Jeff Grubb του VentureBeat ισχυρίζεται πως γνωρίζει έγκυρες πληροφορίες για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία της Sony, η οποία φυσικά δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί επίσημα.



Όπως αναφέρει λοιπόν ο Grubb, το Project Spartacus είναι πολύ κοντά στο να λανσαριστεί, συμπληρώνοντας πως θα μπορούσε να είναι έτοιμο πριν από το τέλος του Φεβρουαρίου που διανύουμε. Θα έχει τρεις κατηγορίες συνδρομής ξεκινώντας από την essential προς 10 δολάρια τον μήνα, συνεχίζοντας με την extra προς 13 δολάρια τον μήνα και καταλήγοντας στην premium με 16 δολάρια τον μήνα. Κάθε κατηγορία θα προσφέρει διαφορετικά πράγματα στους παίκτες, όπως cloud streaming, game trials και έως 300 παιχνίδια διαθέσιμα για κατέβασμα.

Η Sony διατηρεί τη σιωπή της πάνω στο θέμα και έτσι δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο μπορούμε να βασιστούμε στα λεγόμενα του Grubb. Το Bloomberg από τη μεριά του υποστηρίζει πως η υπηρεσία της Sony θα κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη άνοιξη. Όπως και να ‘χει, για την ώρα αντιμετωπίζουμε τα πάντα σαν μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα φημολογία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*