Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για κυκλοφορία του Dragon Age 4 μετά το 2022

*
Ο έμπιστος leaker Tom Henderson δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση κυκλοφορίας του Dragon Age 4 μέσα στο 2022. Ο αναμενόμενος νέος τίτλος της σειράς των BioWare και EA δεν είχε ποτέ ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως μέσα του εξωτερικού έβλεπαν πιθανότητες να λανσαριστεί κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους. Τώρα ο Henderson ισχυρίζεται πως το πρόγραμμα κυκλοφοριών της EA για το 2022 έχει το επόμενο παιχνίδι Need for Speed και το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order της Respawn (το οποίο όμως δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί επίσημα). Τους ισχυρισμούς αυτούς ενίσχυσε και ο δημοσιογράφος Jeff Grubb του GamesBeat.

Το Dragon Age 4 είναι υπό ανάπτυξη τα τελευταία – πολλά – χρόνια με την BioWare να κυκλοφορεί ανά περιόδους teaser trailers για να διατηρεί τους fans του franchise σε εγρήγορση. Έχει επίσης κάνει γνωστό πως στο νέο παιχνίδι θα υπάρχει η τεράστια ήπειρος Tevinter Imperium. Πίσω στο 2019 η EA δήλωσε στους επενδυτές της πως το παιχνίδι δε θα κυκλοφορήσει πριν από το οικονομικό έτος 2022 – 2023 που ξεκινά τον Απρίλιο του 2023.

Σε άλλα, μα σχετικά νέα, ο Henderson μίλησε και για πιθανή νέα κυκλοφορία του Battlefield 2042, αυτήν τη φορά ως free-to-play τίτλος ύστερα από το απογοητευτικό λανσάρισμα που είχε τον Νοέμβριο του 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*