Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για κυκλοφορία του Mass Effect Trilogy Remaster

*
Η EA αποκάλυψε τα πλάνα της για τα games που θα δώσει μέσα στη σεζόν και όπως φαίνεται το Mass Effect Trilogy Remaster είναι το “HD Remaster” που υποσχέθηκε η εταιρεία. Η πληροφορία κυκλοφορεί από έγκυρη πηγή και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, ο τίτλος θα εμφανιστεί μέχρι και το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους της EA που ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2021. Το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει στο λανσάρισμά του στο Nintendo Switch και μένει πλέον απλά να μάθουμε πότε θα το υποδεχτούν οι gamers. Υπενθυμίζεται πως η EA ανακοίνωσε 14 νέα games μέσα σε αυτήν την περίοδο, ενώ σύντομα θα ανακοινώσει και τα πλάνα της για τα αθλητικά games της στα συστήματα επόμενης γενιάς, δηλαδή στα PS5 και Xbox Series X.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*