Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες οτι το Splinter Cell θα μεταφερθεί σε συσκευές Oculus VR

*
Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα οι περιπέτειες του Sam Fisher να ζωντανέψουν και μάλιστα με ένα νέο τίτλο Splinter Cell για συσκευές Oculus. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Information, η Facebook, ιδιοκτήτρια της Oculus, θέλει να επεκτείνει τη βιβλιοθήκη των συσκευών VR με αποκλειστικούς τίτλους.

Λέγεται μάλιστα οτι την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο Mark Zuckerberg, έχοντας έρθει σε επαφή με μεγάλους publishers όπως η Ubisoft. Επιπλέον, αν υπάρξει κάποια συμφωνία, αυτή θα περιλαμβάνει και το Assassin's Creed franchise. Εφόσον τα παραπάνω αληθεύουν, η κίνηση αυτή σίγουρα θα δώσει ώθηση στις πωλήσεις της Oculus, προσφέρντάς της σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού.


Για την ώρα, ο,τι διαβάσατε θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*