Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες ότι η ΕΑ έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του Star Wars: Knights of the Old Republic

*
Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η EA έχει στα σκαριά ένα project σχετικό με το Star Wars: Knights of the Old Republic. Μάλιστα, λέγεται πως η εταιρία σκοπεύει να ενσωματώσει στοιχεία από τα δύο πρώτα παιχνδία.

Οι πληροφορίες προέρχονται από το Cinelinx και πιο συγκεκριμένα από δυο διαφορετικές πηγές που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν το τι συμβαίνει με το franchise. Σύμφωνα με την πρώτη, έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη ενός remake του παιχνιδιού που λανσαρίστηκε το 2003, ενώ η δεύτερη υποστηρίζει πως δεν πρόκειται τόσο για ένα remake, αλλά κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως sequel.


Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως ο νέος τίτλος θα περιλαμβένει στοιχεία από το πρώτο Knights of the Old Republic και το Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, προσαρμοσμένα στα δεδομένα της σύχρονης εποχής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*