Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες ότι καθυστερούν τα Super Mario remasters για το Switch

*
Τα φημολογούμενα Super Mario remasters για το Nintendo Switch φαίνεται πως θα καθυστερήσουν και δεν θα προλάβουν την 35η επέτειο του διάσημου υδραυλικού της ιαπωνικής εταιρείας. Όπως αναφέρουν από καιρό διάφοροι leakers και insiders της βιομηχανίας, η Nintendo επρόκειτο να κυκλοφορήσει remastered εκδόσεις των Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy ως κομμάτια μιας επετειακής συλλογής στις 13 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα θα ακολουθούσε και η Deluxe έκδοση του Super Mario 3D World που κυκλοφόρησε αρχικά για το Wii U.

Τώρα, σύμφωνα με το κανάλι Nate the Hate στο YouTube, φαίνεται πως η συλλογή των Mario remasters θα κυκλοφορήσει κοντά στη Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Παρόλα αυτά, η ανακοίνωσή τους αναμένεται να γίνει εντός του Σεπτεμβρίου, πιθανότατα ανήμερα της επετείου του Super Mario, δηλαδή στις 13 Σεπτεμβρίου. Οι φήμες μιλούν για κυκλοφορία της συλλογής με τα remasters τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο, ενώ το Super Mario 3D World Deluxe δείχνει να προορίζεται πλέον για τον Ιανουάριο του 2021.


Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι βέβαιο και θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της ίδιας της Nintendo επί του θέματος. Μείνετε συντονισμένοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*