Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Battle Royale mode στο Red Dead Redemption 2

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Trusted Reviews, ο πρωταγωνιστής του Red Dead Redemption 2 που παρουσιάστηκε και στο πρόσφατο trailer είναι ο Arthur Morgan, ενώ ο μεγάλος του αντίπαλος και αρχηγός των κακοποιών ο Dutch Van Der Linde. Στο single-player campaign θα υπάρχει απόλυτη ελευθερία όσον αφορά την εξερεύνηση του κόσμου και στο χάρτη θα περιλαμβάνονται περιοχές από το πρώτο παιχνίδι όπως οι Armadillo και Ridgewood. Οι πόλεις θα ασφυκτιούν από NPCs και θα υπάρχει η Slums Market όπου θα πωλείται εξοπλισμός σε μειωμένες τιμές. Το ταξίδι από πόλη σε πόλη θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με το τρένο. Σε κάθε βαγόνι θα υπάρχουν ξεχωριστοί χαρακτήρες και ευκαιρίες για κουβέντα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα οχήματα, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμαξες, καρότσια ορυχείων και χειροκίνητα καρότσια, με κάθε μέσο να έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες σχετικά με την ταχύτητα και την προσφερόμενη προστασία. Μεταξύ των δραστηριοτήτων που θα σας αποφέρουν χρήματα και όχι μόνο είναι το poker, οι ιπποδρομίες και το ψάρεμα, με μεγάλη ποικιλία δολωμάτων και ψαριών. Το online κομμάτι θα περιλαμβάνει τρια game modes, Battle Royale, Revive and Survive όπου οι παίκτες θα χωρίζονται σε δυο ομάδες και θα αγωνίζονται για την επιβίωση, ενώ για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα επιτρέπεται να επαναφέρετε τους συμπαίκτες σας στη ζωή και Grab the Money, όπου πάλι δυο ομάδες θα ανταγωνίζονται για το ποια θα αποκτήσει τα περισσότερα χρήματα. Για τους λάτρεις της προοπτικής πρώτου προσώπου θα υπάρχει αντίστοιχη επιλογή, τόσο για το single όσο και για online κομμάτι. Τέλος στο Red Dead Redemption 2 θα υπάρχει ένα crafting system που θα επιτρέπει τη χρήση βοτάνων για τη δημιουργία φαρμακευτικών σκευασμάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Rockstar Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Take Two Interactive

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Battle Royale σε σκηνικό western με την υπογραφή Rockstar ... RIP PUBG :p στα του single, ωραία πραγματάκια διαρρέουν (ειδικά το ''interactive'' τρένο !! ) αλλά αυτό το αναθεματισμένο το ψάρεμα ποιός καταραμένος developer ( δεν gamάρεις που δεν gamάρεις , δεν βάζεις του gamers να ψαρεύουν ) το προωθεί σαν ''διασκεδαστικό'' ?! μακάρι να μην ψαρευτεί ούτε μαρίδα :p στο FarCry5 , για να μην φάμε ''ψαρόσουπα'' με το ζόρι σε κάθε μελλοντικό openworld ... Πλέον το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί είναι ενα remaster του πρώτου ,να το λιώσουμε μέχρι να ερθει ο Οκτώβριος!!

*