Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Fighting game σε στυλ Smash Bros. ετοιμάζει η Warner Bros. Games

*
Λέγεται ότι η Warner Bros. Games έχει στα σκαριά ένα νέο fighting game σε στυλ Super Smash Bros. που θα ονομάζεται "Multiversus" και στο roster του θα υπάρχουν χαρακτήρες από διαφορα IPs. Τις εικασίες αυτές ενισχύει η κατάθεση τον περασμένο μήνα, εκ μέρους της Warner Bros. αίτησης για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος Multiversus. Σύμφωνα με σχετικό post στο Reddit, την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η NetherRealm Studios, γνωστή από τη σειρά Mortal Kombat. Από την άλλη, μέσω Twitter, ο γνωστός δημοσιογράφος Jeff Grubb επιβεβαίωσε ότι το project είναι πραγματικό, όμως δεν το διαχειρίζεται η NetherRealm Studios.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στους χαρακτήρες περιλαμβάνονται οι Shaggy (Scooby-Doo), Gandalf (The Lord of the Rings), Tom & Jerry, Batman, Fred Flintstone, Mad Max και Johnny Bravo. Υποστηρίζεται ότι πηγή έμπνευσης αποτέλεσε και ένα "Ultra Instinct Shaggy" meme, όπου οι fans σχεδίασαν τον Shaggy από το Scooby-Doo, με τρόπο που να μοιάζει ότι βρισκόταν στο Dragon Ball. Στη συνέχεια η Warner Bros πρόσθεσε το Ultra Instinct Shaggy στους τίτλους έναρξης της ταινίας anime, Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*