Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: H Bend Studio του Days Gone ετοιμάζει παιχνίδι Men in Black για το PS5

*
Μια νέα φήμη που εμπλέκει την ομάδα ανάπτυξης Bend Studio (του Days Gone) με ένα νέο Men in Black videogame για το PS5 εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται (και τα σημειώνουμε με κάθε επιφύλαξη, μιας και δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά), το παιχνίδι θα είναι ανοιχτού κόσμου, θα έχει διαφορετικούς χαρακτήρες με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, ενώ και τα όπλα που θα χρησιμοποιούν οι ήρωες θα μπορούν να αναβαθμιστούν. Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον κλασικό μηχανισμό διαγραφής μνήμης όσων τους δουν εκεί που δεν πρέπει, ενώ θα υπάρχει και κλασικός κύκλος μέρας/νύχτας. Κάποιοι NPCs θα μπορούν να γίνουν recruit και η ιστορία περιλαμβάνει μια πανδημία απαγωγών από εξωγήινους για πειράματα. Τέλος, να σημειωθεί πως ο τίτλος εμφανίστηκε στο site του EBGames με κυκλοφορία το 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*