Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Έρχονται τίτλοι VR Splinter Cell και Assassin's Creed

*
Εδώ και πολύ καιρό οι gamers αναμένουν ένα νέο παιχνίδι Splinter Cell και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Ubisoft όχι απλά ετοιμάζει τον επόμενο τίτλο της δημοφιλούς σειράς αλλά αυτός θα έρθει και με υποστήριξη για VR.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Information, η Facebook έχει ήδη υπογράψει συμφωνία για αποκλειστικές εκδόσεις VR τίτλων Assassin’s Creed και Tom Clancy’s Splinter Cell. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία που κινεί τα νήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευελπιστεί ότι θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους αγοραστές για τα Oculus VR headsets.


Ακόμα, ο Luca Ward, διάσημος Ιταλός voice actor που έχει δανείσει τη φωνή του στον Sam Fisher σε σχεδόν κάθε Splinter Cell, έχει επιβεβαιωση την έλευση ενός νέου παιχνιδιού το οποίο θα πρέπει να αναμένουμε μέσα στο 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*