Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Έως τα τέλη του 2020 το Nintendo Switch 2 με το νέο Zelda Breath of the Darkness

*
Μετά το Nintendo Switch Lite και την ανανεωμένη έκδοση του Nintendo Switch, η κοινότητα των gamers αρχίζει και συζητάει και για το Nintendo Switch 2, αφού οι πρώτες φήμες έκαναν ήδη την εμφάνισή τους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ξένα δημοσιεύματα, η νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη του 2020. Προς το παρόν, η κωδική της ονομασία είναι Nintendo Switch 2 και θα είναι αρκετά πιο ισχυρή από το τωρινό μοντέλο.

Στόχος της Nintendo είναι να προσφέρει home gaming με ένα σύστημα με δυνατότητες παρόμοιες του standard PS4 και ως εκ τούτου δεν θα εστιάσει στον φορητό χαρακτήρα. Όπως φαίνεται, μέχρι το 2021 η Nintendo -αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω- θα έχει το Nintendo Switch 2 ως πρόταση για οικιακό gaming, το Nintendo Switch Lite για φορητό gaming και το ανανεωμένο Nintendo Switch ως ενδιάμεση λύση.


Τέλος, οι φήμες αναφέρουν πως το Nintendo Switch 2 θα κυκλοφορήσει μαζί με το sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild, το οποίο και έχει την ονομασία The Legend of Zelda Breath of the Darkness.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Δηλαδή πάλι μπάχαλο θα γίνει. Το νόημα του Switch δεν ήταν μία κονσόλα υβρίδιο τρία σε ένα; Όλα μαζί σε ένα; Γιατί να τα κάνουν αχταρμά; Και θα βγάλουν καινούρια home console με hardware προηγούμενης γενιάς; Εντάξει ξέρω ότι η Nintendo σπάνια βγάζει κονσόλα με καλά specs αλλά θα τα κάνει μπάχαλο. Και δηλαδή πόσο παραπάνω θα κοστίζει; Ήδη ήταν ακριβή η λύση της. Σκέψου να σου ζητάει 400-450 ευρώ για κονσόλα επιπέδου ps4 και να έχει βγει ήδη το ps5...

      • vonzuchter
      • θα ειναι παλι φορητη η κονσολα λογικα... απλα λογω ισχυος ισως δεν εχει πολυ ωρα ζωη η μπαταρια ή ισως ειναι λιγο ογκωδες κτλπ οποτε δεν θα ειναι τοσο πρακτικο στο ταξιδι στο τρενο κτλπ. Αυτο θα το διαφοροποιει απο τις αλλες προτασεις. Υποθετικα μιλαμε παντακαι με βαση τη λογικη. Γιατι πραγματι δεν εχει νοημα εν ετη 2020 να βγαλει κονσολα με specs 2014

        • sdragon
        • Απλά βλέπω ότι η Nintendo θέλει και μια πιο δυνατή κονσόλα αυτή τη φορά. Και όχι φορητή συσκευή. Κι εγώ εδώ από Αμερική την ίδια πληροφόρηση έχω.

*