Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Αποκάλυψη νέου Splinter Cell στην Ε3 2018

*
Το tech & games blog TheNerdMag εντόπισε ενα listing στο Amazon Canada που αναφέρεται σε ένα νέο τίτλο Splinter Cell. Για την ώρα, η σελίδα είναι σχεδόν άδεια και πολλοί σκέφτονται ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει σχετική αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της Ε3 2018. Πάντως αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο τελευταίος τίτλος της δημοφιλούς σειράς, το Blacklist, κυκλοφόρησε πριν από περίπου πέντε χρόνια, το 2013, δεν αποκλείεται η Ubisoft να θέλει να επαναφέρει στο προσκήνιο το franchise. Όσον αφορά τις φήμες περί ανακοίνωσης στην Ε3, το item model number "E3TomClancy'sSplinterCell2018_PC", που είναι ορατό αποκλειστικά μέσω browser για φορητές συσκεύες, σίγουρα ρίχνει λάδι στη φωτιά. Εννοείται πως μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα παραπάνω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*