Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ετοιμάζεται Jurassic Park horror fps videogame

*
Μια φήμη για ένα νέο Jurassic Park videogame στο είδος των horror fps άρχισε να εμφανίζεται στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως αναπτύσσεται από την ομάδα του Alien Isolation και θα είναι ένα semi open world first person παιχνίδι. Η δράση του θα εξελίσσεται στο νησί Nublar, ενώ ο βασικός πρωταγωνιστής είναι μισθοφόρος που καταλήγει εκεί και προσπαθεί να επιβιώσει. Κλασικά θα αντιμετωπίσει όλα τα γνωστά τέρατα του franchise, ενώ οι αναφορές τονίζουν πως θα είναι αρκετά βίαιο το gameplay, προσφέροντας παράλληλα και αρκετές επιλογές stealth σε πολλά σημεία των επιπέδων. Στόχος είναι να κυκλοφορήσει μόνο σε next-gen κονσόλες. Αναμένουμε αν τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν, διατηρώντας όλες τις επιφυλάξεις που πρέπει με οποιαδήποτε φήμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*