Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ετοιμάζεται sequel για το The Order: 1886 σε PS5 και Xbox Series X

*
Γνωρίζουμε ήδη πως η Ready At Dawn εργάζεται πάνω στο επόμενο ΑΑΑ game της και μια νέα φήμη μαρτυρά πως αυτό είναι το sequel του The Order: 1886. Μάλιστα, η ανάπτυξή του γίνεται για PS5 και Xbox Series X. Tην πληροφορία αυτή δημοσίευσε μέλος μεγάλου forum που έχει αποδειχτεί έμπιστο μέχρι στιγμής (καθώς διέρρευσε στοιχεία για το PS4 Pro πριν την αποκάλυψή του τον Σεπτέμβριο του 2016). Όπως τα περιγράφει στο σχετικό post του πάντως, ο χρήστης BlackOsiris, ένας άνδρας με μια συσκευή που εκπέμπει φως εξερευνά ένα δωμάτιο και έρχεται αντιμέτωπος με ένα τέρας με κίτρινα μάτια. Σημειώνει δε πως η απεικόνιση είναι «σε άλλο επίπεδο», σε σημείο που να μην μπορεί να ξεχωρίσει σκηνές gameplay από τα cutscenes. Μένει να δούμε αν τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από πλευράς studio.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*